Werkzaamheden

Onze werkzaamheden zijn ontzettend divers. Te denken valt aan bijvoorbeeld; het knotten van bomen, het snoeien van (hoogstam) fruitbomen, het het dunnen van bospercelen, bestrijding van exoten, beheer en onderhoud van poelen, het onderhoud van historische (kasteel) tuinen of buitenplaatsen, het planten van bomen en struiken, het aanbrengen of repareren van rasters en heiningen, en het beheer en onderhoud van recreatie voorzieningen en verschillende routes en paden.

Hiernaast kunnen we opdrachtgevers ook op andere manieren ontzorgen, bijvoorbeeld door materialen te leveren. Denk hierbij aan bomen, (bos)plantsoen en hagen, maar ook aan materialen als beschermingsmiddelen, afrasteringen, of specifieke machines.

Ook kunnen wij de terreineigenaar ontzorgen en ondersteunen bij het opmaken van inrichting-, beleids-, beheer en (jaarlijkse) onderhoudsplannen. Hierbij vindt ook vaak de samenwerking plaats met onze collega’s van Landschap Erfgoed Utrecht die hierover veel kennis, expertise en ervaring in huis hebben.

Bovenstaande is nog maar een greep uit de werkzaamheden die we tot nu toe hebben uitgevoerd. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van de LBPU? Stuur dan een email naar info@landschapsbeheerploegen.nl of neem telefonisch contact op met onze bedrijfsleider Wolbertie Ruiter via 06-15 15 45 33.