Wat doen we?

Per 1 juli 2016 is de stichting Landschapsbeheerploegen Utrecht een zelfstandige stichting, omdat de ploegen geen onderdeel meer mogen zijn van de basistaken die Landschap Erfgoed Utrecht voor de provincie uitvoert. Echter, de werkzaamheden en de kwaliteit blijven hetzelfde.

Wat kunt u per 1 juli van de Landschapsbeheerploegen Utrecht verwachten?
Heeft u knotbomen, hoogstamfruitbomen, houtsingels, poelen of andere kleine landschapselementen die beheer nodig hebben? De 4 landschapsbeheerploegen kunnen helpen bij de ontwikkeling en het beheer van de beplanting en landschapselementen op uw landgoed, buitenplaats, natuurterrein, (boeren)erf of particulier terrein.

Ook kunnen wij voor landgoederen een jaarlijks beheerplan maken en vervolgens in overleg de werkzaamheden inplannen en uitvoeren. Wij maken daarnaast beplantingsplannen en kunnen zorgen voor de bestelling van beplanting en de aanplant. Kijk hier voor meer informatie over de werkzaamheden.

De Landschapsbeheerploegen Utrecht bestaan uit een deskundige (en betaalde) ploegleider en een groep vrijwilligers die veel ervaring hebben. Dat is de kracht van de Landschapsbeheerploegen: vakbekwaamheid in combinatie met vele handen. Bekijk hier de referenties van een aantal andere klanten.

Heeft u een klus of regelmatige werkzaamheden? Bekijk dan hier onze tarieven. Neem voor advies of een vrijblijvende offerte contact op met Wolbertie Ruiter, tel 06 – 15 15 45 33.