Wat doen we?

De stichting Landschapsbeheerploegen (LBPU) is voortgekomen uit de organisatie Landschap Erfgoed Utrecht. Sinds 2016 opereert onze stichting zelfstandig, maar we delen nog dezelfde directeur/bestuurder en Raad van Toezicht. De LBPU is in de gehele provincie Utrecht veelzijdig inzetbaar op het gebied van aanleg, onderhoud en beheer van bos, natuur en landschapselementen.

Redenen om de Landschapsbeheerploegen Utrecht in te zetten

  • Wij zorgen voor cultuurhistorisch, ecologisch en landschappelijk verantwoord beheer
  • Onze enthousiaste vrijwilligers en deskundige ploegbegeleiders werken met toewijding, zorg en professionaliteit
  • Veel werkervaring in alle karakteristieke Utrechtse landschapstypen en terreinomstandigheden
  • In goed overleg met u leveren wij maatwerk

Wat kunnen we voor een opdrachtgever betekenen?
Ons concept is helder: we bieden vakbekwaamheid in combinatie met vele handen. We werken met vrijwilligersgroepen onder leiding van een ploegbegeleider. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit aanleg en onderhoud van bossages, het knotten van bomen, het snoeien van fruitbomen, de bestrijding van exoten, het onderhoud van historische (kasteel) tuinen of buitenplaatsen en het beheer en onderhoud van recreatieve voorzieningen, routes en paden. Meer informatie over onze werkzaamheden vindt u hier.

We werken voor opdrachtgevers en terreineigenaren zoals particulieren, agrariërs, gemeenten, recreatieschappen en ook op buitenplaatsen en landgoederen.  Voor meer informatie, zie het  overzicht van onze opdrachtgevers of bekijk de flyer met referenties van onze klanten.

Interesse om met ons samen te werken?
We leveren graag maatwerk en we kunnen een vrijblijvende offerte aanbieden. Onze standaard tarieven zijn hier te vinden. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van de LBPU? Stuur dan een email naar info@landschapsbeheerploegen.nl of neem telefonisch contact op met onze bedrijfsleider Wolbertie Ruiter via 06-15 15 45 33